TURA, FREERIDE si TELEMARK 

Sunt 8 produse.

Subcategorii

49,00 RON

Ceara universala special conceputa pentru schiul de tura, atat pentru talpa cat si pentru pielea de foca (fara sa impiedice lipirea ei). Simplu si practic: nu necesita fier de ceruit. Cantitate potrivita pentru un sezon de schi (~10-15 aplicari).

49,00 RON

Ceara universala special conceputa pentru schiul de tura, atat pentru talpa cat si pentru pielea de foca (fara sa impiedice lipirea ei).

15,00 RON

Rozete de schimb pentru bete de schi tip polivalent. Se prind peste inelele de plastic aflate in partea inferioara a betelor. De la 10 bucati cumparate, se aplica o reducere de 35%.

17,00 RON

Rozete de schimb pentru bete de schi tip freeridet. Se prind peste inelele de plastic aflate in partea inferioara a betelor. De la 10 bucati cumparate, se aplica o reducere de 35%.

55,00 RON

Rozete de schimb pentru bete de schi pentru schi de tura. Se prind peste inelele de plastic aflate in partea inferioara a betelor. De la 10 bucati cumparate, se aplica o reducere de 35%.

129,00 RON

Piolet usor cu chinga pentru mana. Stare buna cu mici urme de folosire pe varfuri.

199,00 RON

Piolet usor cu chinga pentru mana. Stare foarte buna cu mici urme de folosire pe varful inferior. Varful lamei este intact.

Vizualizati 1 - 8 din 8 articole